"HOONEDUW E SUGGER" -Gabriel

JAA WEE

Weee

JAAAAAAAAAAA det är snöÖÖÖÖÖö då blir jag lyckliiiiig weeee IIIIIIIIIH jaaah weee!!!!!!!!!!11


Snööhhh

"Vad är bra med snö?", tänker du, ditt fula cp som endast tycker att snö förstör och måste skottas bort. Jodu, tönt, det ska jag säga dig:

  • Det är vitt. WEEE VITT SOM ÄR MYCKET BÄTTRE ÄN GRÅTT, SOM ÄR FÄRGEN MARKEN HAR NÄR DET INTE ÄR SNÖ PÅ DEN.
  • Det går att kasta snöbollar på folk. FYFAN vad genialiskt!
  • Det är tyst, fridfullt och ljust på natten. Då kan man gå ut och promenera i snöfallet JA JÄVLAR VAD BRA.
  • Snö är ett sjusärdeles bra underlag för pulkaåkning!!! Jaaa, köra in i små barn!!! Fart, hoppa, rulla, skada sig, jaaa!!!1!1!
  • Det är kallt!!!!!!!!11111111
  • JAAAAA SNÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!1111!!1!

Ya-roo?Broccoli är både gott och nyttigt.

Inte dåligt.

Vad har broccoli gjort mot dig?

Ingenting.

Broccoli är det enda som är bra i hela jävla världjäveln.

Haxx

För länge sedan, kära barn, sisådär på 1800-talet då alla hästar fortfarande bar hög hatt och käpp, hade jag och min gode vän tråkigt en kväll. Tristessen, som var överväldigande, hade sitt ursprung i det faktum att vi inte hade någonting att göra. Därför kom jag med den fullständigt geniala idén att vi, i notepad, skulle göra varsin tributesida till Hackerman. Vinnaren blev den som gjorde den fulaste sidan.


Ett tag satt vi och knepade och knåpade och stånkade och stönade (åh ja), och när vi var färdiga presenterade vi sidorna för varandra. Båda var rent ut sagt förjävliga, precis som originalt (förjävligt perfekt, alltså), men processen att utse en vinnare flöt inte på utan vidare komplikationer. Magnus, som den gode vännen kallas av goda vänner, hävdade att min sida förvisso var groteskt fulast, men till en grad att den fullkomligt oläslig och därför var FUL, helt enkelt, och inte FUEL, som då egentligen var tanken.

Nåväl, nåväl, här sitter man och är sentimental och bakåtsträvande och det var bättre förr. Det är upp till er, antar jag, töntar, att bestämma vem som tar åt sig den negativa äran, om man nu kan uttrycka det på det viset. Håhå jaja.

Mitt bidrag
Magnus bidrag

Det finns dock, självfallet, inget som slår originalet. Hackerman, som han kallar sig, är och kommer alltid att vara tidernas största och farligaste hacker, dattta nörd eller vad man nu vill kalla honom. En legend, helt enkelt.

ni hittar hans sida!!!!!!!!!!! här!!!!!!!!!!!!!!!!

Räd som fan

Snabbt som en blixt med olja på, for jag förbi de andra bloggarna och placerade mig i den delvis sofistikerade och respekterade toppen på Bloggtoppen, tack vare er, mina lättlurade trogna läsare.

De tämligen tråkiga och uppseendeväckande många mode- och dagboksbloggar (ofta kombinerat - huga) ligger dock hack i häl, för jämnan, tack vare det faktum att er trogenhet är lagom bristfällig. Min käre kamrat, vars blog hittas här, har nu slagit ned sina påsar i samma hög som mina, och tillsammans ska vi ta makten över den vedervärdigt fjolliga trevliga (jag gillar inte stroke) topplistan.

Så se nu till att RÖSTA, töntar, en gång om dagen.

God afton.

Komposterbart, som vanligt

(Innan ni läser denna blogpost (vilket ni gör nu, ohnoes) vill jag att ni ska veta, mamma, att om ni känner att detta inlägg håller en lite lägre nivå än alla andra eminenta och högst högklassiga inlägg här på bloggen, så har ni rätt, och anledningen till att ni känner så är för att det ursprungliga inlägg med samma innehåll som detta, dock formulerat ofantligt mycket bättre och på ett sätt som aldrig mer kan upprepas, råkade komma av sig tack vare blogg.se's idiotiska blogpostningsssysssttememem. Trevlig fortsatt läsning.)

Ett tag har förflutit sedan jag sist bjöd på egenkomponerade musikaliska alster, det vill säga, skrivna av Moi i egen hög person. Anledningen till detta är att jag på ett tag inte komponerat några musikaliska alster.

image28
Logiken förslår

Jag har dock nu, för ett tag sen, och ett mindre tag sen, det vill säga under en period av några veckor, pulat ihop en liten melodi jag själv känner mig ganska nöjd med, men som ändock suger. Denna gång bjuder jag på ett simpelt och amatörmässigt dobidobi med ett blygsamt electric piano som i slutet åtföljs av en förskräckligt vacker basgång. Varsågoda att äta upp den, töntar.

D.K.D. - Original
Tanka
Streama (Klicka på "play", cp)

För all del, skriv gärna vad ni tycker. Ni måste.Extra extra extra! Eftersom jag är en sån skurk, kan ni nu rösta på mig på Bloggtoppen! Jaa! Och inte många röster krävs för att jag ska hamna på förstaplatsen heller. Hjälp till!!!!!!!!