The Very Most Ultimate Wanted Best of Tipex & Humor

Året var 1999. Filip Mesko och Alexander Molin (inte släkt med undertecknad på något som helst vis) konfronterade mig med att sjunga menybakgrundsmusiken till Pizza Syndikatet (ja, särskrivning). MEN, istället för att sjunga "Dumdum, du-dumdum, du duuum du-dum, manamana" så sjöng de "Tipex, och Humor, du duum du-dum". Från den dagen kallade vi vårt  "bolag" för Tipex & Humor, närhelst vi producerade någon fin produktion.

Det mest kända utav Tipex & Humor är våra filmer. Spännande och bra. Därför ska ni nu få se de tre bästa:

Band of Others II - Russian Edition
The Documentary
Pulkaåkning i Bögbacken

Jag ber er vara uppmärksamma om att dessa filmer har några år på nacken, och vi önskar desperat att ni ej ska mobba oss för vårt omanliga utseende och lika omanliga röster :(:(:(:(:(::(::(:(:((:(::(:(::(887:(.86/:(&8.786

Som jag säger i PiBB: ENJÅJ

Band of Brothers II - Russian Edition
(Vid 01:27 ser man min fina röv, så bli inte rädda.)


Pulkaåkning i Bögbacken


The Documentary
(special treat for you @ 04:56... hehe)


Ber om ursäkt för att detta ser helt fuckat ut, inte minst med IE. Det är inte mitt fel, utan den fula automatiska förhandsgranskningen på blogg.se, och är därför inget jag kan göra något åt.

Pang, du är död!

Nu ska ni få höra om en av världens bästa filmer, den bästa i sin genre, så bra och perfekt att JA DEN TILL OCH MED HAMNAR I KATEGORIN POESI!!!!!1111

Jag pratar självklart om filmen The Good, the Bad and the Ugly, på svenska Den Gode, den onde och den fule och på italienska Il Buono, il Brutto, il Cattivo. Italienska, ja, för detta är något så sensationellt som en italiensk western. Inte alla skådespelare kunde engelska, därför sa vissa sina repliker på engelska, vissa på italienska och vissa sa bara något sammelsurum, innan filmen skickades till Staterna för att dubbas.

Musiken i sig är även den ett mästerverk. Screeven av Ennio Morricone, som har skrivit mästerlig musik till många andra filmer, och till flertalet utav Sergio Leones filmer (om inte alla, jag vet inte riktigt).

Sergio Leone. Regissören. Mannen, myten, legenden, han som revolutionerade filmindustrin med sina västernrullar. Fotot i filmen är underbart, många gånger senare kopierat på grund av sitt pure pwnage, helt enkelt.

Filmen innehåller den, enligt mig, bästa scenen i filmhistorien - slutduellen. Tre personer i en pistolduell. Ojoj. Här faller allt bara på plats och kramas tillsammans så otroligt bra: musiken, fotot, spänningen. Jag tror hela scenen är runt fem minuter, och det enda som försiggår är att tre herrar står och tittar på varandra - ändå blir man inte uttråkad. Snarare tvärtom.

Kort sagt - se denna film.

Fin bild

Morfmorf - långdragna sommarkvällar lämpar sig lämpligt åt konstnärligt skapande. Se, vad jag kokade ihop i ett program VARS NAMN JAG TÄNKER HÅLLA HEMLIGT (som förövrigt är Illustrator CS)!!!!!!!!!!! Oj, barn, vilken paradox det blev.

HÄR ÄR BILDEN!!!!!


Se, en sån fin ruta


Klicka här för att se den i fin, full storlek med många detaljer.

Jag är Konstlad.

pst en hemlis den e fin som backrund

En kreativ natt

http://www.savefile.com/files.php?fid=3254835
Varning - groteskt dåligt, se ej om du inte är trött eller berusad.

Ordkunskap

Det är nyttigt att lära sig nya ord.kverule´ra verb ~de ~t
ORDLED: kverul-er-ar
SUBST.: kverulerande, kverulering; kverulans
• hemfalla åt kverulans {e
gnälla, klaga 1}: han ~r vid varje litet bakslag; att ~ är meningslöst; ~ över skatterna
KONSTR.: ~ (över ngt)

emancipation [-So´n] subst. ~en
ORDLED: e-man-cip-at-ion-en
• frigörelse från rättsligt eller socialt förmynderi spec. om kvinnans frigörelse från manlig dominans: kvinnoemancipation; de livegnas ~; de medeltida städernas ~Dessa ord kan och nyttjar man som Stofil. Lev väl.

Jag är dålig alternativt sämst.

Allas favorit


Sagan om Krepps mamma

Här kommer tre finemangiga filmer. De är fina. Och bra. Och så.


Adblock


Adblock


Adblock

Dödspajen

Visserligen i kategorin vänner, men detta är en RIKTIG vän... vilket alla andra också är, såklart...

Nåja.

Jag har valt att dedikera dagens bloggpost till Dödspajen, eller DeathByPie, eller PieofDoom, beroende på vad han själv känner för att kalla sig för. Snart kommer denna käre Stofil att lämna vårat älskade Sverige för att hans föräldrar "har bestämt sig för att vara cphomogay", som Rosa Valross uttryckte det. Han kommer att omdirigera sin feta röv och sina manboobs till Kanada, där dag är natt och tvärtom, vice versa och huller om buller.

Här till höger ser vi den kinesiske fan, i full färd med att le (...nåja) över hans inköp av en prima haschkaka för endast ca 50 kr/kg. Vilket kap!

Deathbypie är en riktig profil-Stofil. Han har varit med och myntat många uttryck, och inlett många trender. Adolfhumorn? Den var Pajen med och slog igenom med. Likaså med pedofil-eran på
Fanmongoforumet - MEN DET VAR VALROSS' IDÉ. Han är upphovsmannen bakom bilderna där oskyldiga stackare daskas med hårda stockar - han har till exempel gjort smackdask-bilden här nedanför.

Kort och gott, en hjälte som många kommer att sakna. MEN DU! Du kan hedra honom genom att genomföra en alldeles speciell Dödspajsritual. Följ bara dessa enkla steg, så överförs ca 100 kronor från ditt bankkonto till Pajens. Du vet att han behöver de mer än du.
  1. Spring runt ditt hus 5,2 varv. Bor du i höghus? Bra, du kan behöva lite motion, din fete jävel.
  2. Ställ dig på händer. Kan du inte det? Tönt. Ställ dig istället på en stol, då.
  3. Medan du genomför den förra punkten, sjung "Min hummer har köpt en sko" med Teh Taffles. Kan du den inte? Upprepa punkt 1 3,14159265 gånger. Lär dig sedan texten till låten, och genomför resten av ritualen.
  4. Bygg en brasa. Ju större desto bättre.
  5. Släng dig in i elden. Vill du inte? Tönt. Släck elden istället och fortsätt till punkt 6.
  6. Fortsätt med denna punkt.
  7. Hoppas du har tagit kort på när du gör allt det här.
  8. Lägg upp dina bilder på internet.
  9. Se till att någon förutom din arma moder ser dem.
Dödspajens många "medhjälpare"... ehehe... kommer att uppmärksamma om du gör denna ritual. Det kommer även du nästa gång du ser hur mycket pengar du har på kontot. EEHEHEHEHEHEEHHEEH! >:)

Länge leve Pajen!