Shuk.

Jahhh, denna gång har jag valt att skriva om hur knepa folk är.

Tydligen har jag fått fler och fler läsare av min fina blog, och folk har sagt i skolan hur överdrivet tuff både den och jag är. Men all kritik har inte varit glad och mumsig kritik - folk har hävdat grundlösa saker som att min blog är "konstig", "sjuk" och att jag också skulle vara "sjuk", "störd" eller dylikt.

Då tänkte jag att vi kan kolla lite på andra personers bloggar, och se vad de har skrivit för något, så kan vi se vem det är som är "störd" egentligen. Jag vet att jag på min blog kanske inte skriver om de populäraste samtalsämnena, men jämfört med andras bloggar är min tamefan helt vettig, främst utav en anledning - DE ANDRA ÄR SERIÖSA.

Här följer några uttrag ur de andra bloggarna här på BLOGG PUNKT SE:

Jag är knäpp. Har fått abstinens efter rosa. Sjalar, linnen, accessoarer - vad som helst bara det är rosa. Just nu är jag iklädd svartvit wrapklänning, svarta strumpbyxor och svarta mockastövlar. Och svart pashminasjal. Till sist ett svart diadem som grädde på moset. I eftermiddag ska jag shoppa. Rosa.

Öhm, ja.. precis. "Jag älskar rosa!!!!!!!! men jag har bara svarta kläder på mig". Helt mongo.

STRESS!

Ridstövlar, Vintage
Svarta leggings
Blåvit randiga shorts, Zara
Svart ribbat linne, H&M
Kofta med puffärm, H&M
Skinnjacka
Bruna solisar, Gallerian
Fendi spy

Bifogat var också en bild på skribenten, iförd dessa kläder. Liksom. Hon har skrivit vad hon har på sig. Och tagit bild på det. Att bara anta att någon bryr sig är sjukare än något jag har skrivit.

Alltså. Ja. Det är bara sådana här saker folk skriver. Inte det minsta roligt, upplysande eller diskussionsvärt - till skillnad från mitt.

ja lika kallt iaf:( usch! men jag trotsar, aldrig att jag tar fram stövlarna igen;P ballerinaskor på är det som gäller:) hehe. (ska ju vara på jobbet hela dagen och där inne är det minst 24 grader varmt så..)

Ha en bra fredag! :)

Ok. :) Ingen vill veta ;) temperaturen på ditt jobb ;P och prova med några fler ;D smilies nästa gång :)

Hittade en blog med titeln

Magdans
Mina erfarenheter och tankar om magdans

Och jag antar att jag inte behöver tillägga något där.

idag har jag gått en mil i skogen med ida, cissi och hannah. det var fan det jobbigaste jag varit med om på år och dar. jag hatar verkligen friluffardagar. vi hade kul den första kilometern sen vart det jäkligt segt.
men när vi äntligen kom "imål" så fick vi en biltur till stan och ett arvode på 450 kronor som jag nu har 3 kronor kvar av. men jag är tre niciga linnen rikare. och har kebab i magen.
jag spelade the sims i många timmar och sen kom jonas med coca cola. haleluja.

Meningslöstdravelmeningslöstdravelmeningslöstdravel. Att bli trött av att gå en mil är SJUKT. Att vara rik på niciga linnen är SKUMT. Att prisa Gud för att en jonas kommer med Coca-Cola är KONSTIGT, det var ju inte Gud som kom med den LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Nej, nu orkar jag inte mer. Jag hoppas ni förstår sensmoralen med det här - min blogg är läsvärd, det är inte andras. Jag är inte narcisistisk.

ÖÖööh, kom på att jag också ska tillägga att folk inte ska ta det här personligt. Det är upp till var och en vad de vill skriva om i sina bloggar. Om folk får kickar av att berätta vad de har på sig så ska inte jag hindra dem. Lev väl osv.

Kommentarer
Tönt-Klarfamoms

dunk dunk dunk dunk dunk, SIEG HEIL!

Oj. Hej, såg er inte. Hej då.

2006-05-24 @ 22:52:37
Tönt-Anonym

Jävla bagga

2007-01-17 @ 19:13:13

Om du är en tönt och vill kommentera, gör det här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (visas ej publikt):

URL:

Kommentar:

Trackback