Cerebral modifikation

Den något mongoloida rubriken till trots är min blogg en tämligen välförfattad och -orienterad sådan, och vad vore en blogg utan bajs röv vaksdoöjkasd.

Idag var ännu en sådan där dag. En dag jag hatar. En dag jag skjuter upp i hundra år tills alla runt omkring mig börjar kasta skräp på mig. Dagen illustreras, precis som en annan snarlik dag jag skrev om och illustrerade, med en extra cool illustration:Idag lät jag mig klippas.

Bilden kan återfås som (måste laddas ned för att återges korrekt):
För jag vet att ni jävligt gärna vill ha den.

Analysera

Live-poesi på IRC.

Ett kex här
Ett kex där

kexen faller

i Allans galler

Kallan tallan bollen?
Allan tappar kollen

min da typ

asså hah d här hende igor men ja posstar ida för ja hadde inga bilder igår:P:PP: lr ja vene :S::S

aa iaf ja kende mej såher hungri ja ba shiit mpste ha mat :D:D a ni vet men sen ja ba aso chokla bolar e typ mat så ja ba friida d e min syster ja ba friida hon ba a ja ba kan du göra chokla bollar? :DDD:D: haha för ja e så lat hon ba ne ja ba vafaaaan å slog hene me en stol ja ba oj sen gjorde ja egna chokl,ad borlar me aso smeten vart fet arsp rinni :S:S

a som ni ser så serman typ itne oliak bolar aso mam kan inten skiljka opå dom :SS:S:
min hund tyke kom o han ba aaa dom ser för rinniga o lösa ut!!!!! ja ba aaa ja tykker d me va ska ja göra han ba ja har en plan!! ja ba aa säkert men du e en hund så ja har en betre plan
så ja tog dom o stopa i frysen så dom skule bli stelnare å ja trore va bra

aaa som ni ser här e dommmm iaf på väg in i unngen ahhahahahaha lr fryzen men aja ;PP;PP:P S:S:D :SD::P
aa som asgt haha här jör ja tumen up för d va bra lr ja vene :S:S

aaa asso d här e sneare!!! hahaha aso efetter et tag ner ja ventat o kolat lit på simscpnsd mviepvo så ja ba nu e d dax!! för shokla boll så ja tog ut dom ur fryzen :D:D och tog litite kafe till haah men d där e inan ja hadde i mjölken :P:P:P:PFPepfpf fett ekllitt utan!!!
a d va iaf d ja gjordde igår å ja ått inte ala :P:P:P ja e ingen tjoack,ixs

sne dorg ja til affe me jessi, elle, oske, afffe, patte o madde o ja bereta att ja hade etit choklad bolar dom ba aahahahha dane din tjokis ja ba aa :D:D:DS:D:SAD;SÖD;PP#¤="#94 sen dekka vi för vi drak spritt vi va fet fula SDÖA;

Fortsättning på Ett välbehövligt inlägg i den högaktuella debatten om kvinnors kulinariska motgångar.

Som grafen här intill påvisar är befintligheten av vaginor på tok för hög för ett välfungerande samhälle (för er med bristfälligt bakgrundsfakta är ett exempel på en vagina som paradoxalt nog samtidigt besitter en vagina profilen DrakJane på last.fm). Jag föreslår därför en storskalig aktion för att kraftigt och ej nödvändigtvis icke-bordust reducera antalet vaginor som tydligt förekommer på allmäna platser. Jag hade en gång för länge sedan en vän som jag betraktade som relativt god och vederhäftig - som dock i divergens till mig ansåg att vaginor och dylika objekt, till exempel viktorianskt inredda kök, för att nämna ett av dem, var en alltför värdslig sak att ödsla energi på, till den grad att han nästintill bekräftade en positiv inställning till nyss nämnda ting - och hans uppfattning var att det är ett gravt överskattat tillvägagångssätt att genomföra reformer och revolutioner för personlig vinning genom aktioner av storskaliga mått.

Låtom mig dock framhålla ett antal smärre problem, eller svaga punkter om man så vill, i hans tarvliga resonemang (värt att påpeka är också det att jag kort efter hans föraktningsvärda utsago sade upp min vänskap med honom).

För det första finns det vad jag vet ingen anledning att i något resonemang, vare sig det handlar om oväsentliga saker som födosituationen i obemedlade länder eller mer trängande trångmål som när ens kaffrer glömt pressa kostymbyxorna, utelämna en antydan till Môskasers överlägsna storhet. Ett förståeligt (dock ej ursäktligt) misstag bland genomsnittsproletären, kan tyckas, men inget jag som respektabel medborgare förväntar mig av någon i min krets av fullt lika respektabla vänner.

För det andra bar han så vitt mitt annars fläckfria minne tillåter mig att minnas inte vid tidpunkten för hans utsago en särskilt nämnvärt korrekt och rekorderlig klädsel. Om det berodde på tidigare nämnda problem med underhaltiga kaffrer som den trasiga länken i kättingen eller om hans potentiella ursäkt utgjordes av något helt annat är jag oviss, men han var varken iförd cylinderhatt, som sig bör, eller åtföljd av sin vandringskäpp.

    "Kom in", hade han sagt den där ödesdigra november-kvällen. Regnet piskade mot fönsterrutan och jag tog långsamt av mig mina vattenmättade galoscher, som i en rörelse av värdighet mot den överdådiga byggnad jag nu befann mig i. Jag mötte hans aggresiva blick.
    "Ni är blöt?" Hans tonfall föll mig inte i smaken.
    "I sanning", svarade jag kryptiskt. "Har ni det jag eftersöker?"
    "Nå, nå, i sinom tid. Kom nu, och lukta på min samling utländska träklossar."
    Smått intresserad följde jag efter honom, och kunde inte notera hur hans klädsel inte riktigt stämde överrens med de annars så genialiskt och symmetriskt inredda rummen.
    "Var har ni förlagt er hatt, och er käpp?" sade jag skämtsamt, för att liva upp stämningen som nu kunde liknas vid en stor, svart sten.
    "Ni vet mycket väl, herr Koeffenigsteiner, att taket i min boning är bland det lägsta i Yourdforkshire. En cylinderhatt, för all del stilig och varm, skulle med största sannolikhet islaga taket både här och även där. Vad vandringskäppen beträffar malde jag igår ned den till köttfärs. En utsökt råvara, vandringskäppar, må jag säga. Och för att helt röra om i diskussionsgrytan önskar jag förörvrigt påpeka att det är ett gravt överskattat tillvägagångssätt att genomföra reformer och revolutioner för personlig vinning genom aktioner av storskaliga mått."
    "Så ni menar att-"
    "Exakt."
    "Det är alltså-"
    "Ja, det vill jag påstå."
    "På min ära!"
    "För all del..."
    Vi kom in i det svartklädda sällskapsrummet. Jag noterade tavlorna som i all sin prakt ståtade på rummets väggar. Greven var välkänd för sin excentriska konstsmak, och jag personligen är inte mycket för sockerärtor i akryl.
    "Slå er ned. Jag kommer snart med det ni önskar, OM NI VET VAD JAG MENAR??!?!?!??!" utbrast han.
    "Ja.. eh.. uhemehhe..."
    "Min fru kommer snart in med te åt er. På återseende, herrn!" sade han barskt, och gick ned för spiraltrappan i hörnet. Jag hann knappt sätta mig i den nitbeklädda skinnfåtöljen innan frun i huset steg in.
    DrakJane, hette hon, och hon var ganska snygg.

Allt blev svart.

Bra? Dåligt? Vad skulle Koeffenigsteiner gjort istället? Sjung ut i kommentarererrnnran!!!!

Och jag vill fan inte veta av några kommentarer om att min blogg suger. Det är ni som suger. Kan ni skriva två inlägg om ingenting, som samtidigt är undervisande och förundransvärda? Nej, jag trodde väl inte det heller.

Drakie är förövrigt mer än bara ganska snygg, hon är JÄTTE snygg.

Ett välbehövligt inlägg i den högaktuella debatten om kvinnors kulinariska motgångar.

Gentemot vad de flesta verkar tro överstiger antalet dödsfall i trafiken varje år markant antalet kvinnor som känner asvky inför det ofrånkomliga och övertydliga faktum att allt färre av dagens ungdomar, så väl som äldre individer, förhåller sig skeptiska mot det att nya uppfinningar, vettlösa påfund och spetsteknologi (eller vilket ord man nu bör föredra ur den skog av synonymer dagens forcerat mångkulturella och internationella språksfär har gett upphov till) ersätter äldre generationers tämligen säkra och välfungerande lösningar, förhållandesätt och maskiner. Att ändra på något som redan fungerar relativt smärtfritt kan tyckas, föga förvånande, oerhört dumdristigt på papperet, men det är just detta som dagens regering, iförda sina märkesunderkläder och drickandes sina exklusiva chai-teer som i själva verket är klorblekta, vanliga överskottsteer sålda till grova överpriser, helt sonika genomför framför ögonen på det tack vare dumburkens genombrott cerebralt förslöade folket.

Mannar, för bövelen, upp till kamp! Länge nog har Jag suttit i tystnad och frustrerat iakttagit nyss beskrivna tecken på grov (i närmast brottslig grad, bör tilläggas) dekadens. "Snart måtte de väl taga sitt förnuft till fånga", har Jag spekulerat om Svea Rikes population, "ty ingen kan väl vara så mentalt förstoppad att de inte lägger märke till vad som pågår?", men ack! så fel Jag hade.

Hela denna brydsamhet, eller "stötesten" som ni ungdomar föredrar att kalla det, grundar i min mening i en nationsomspännande ångest inför två allt oftare förekommande faktorer i familjegräl - vaginor och miljön - och har gunås inte en uppenbar, simpel lösning. I mitt långdragna arbetete (vilket tyvärr ej kan benämnas förvärvsarbete då den lokala kommunstyrelsen ej delade min uppfattning om hur kritisk den aktuella situationen är, och därmed inte heller erbjöd mig att arbeta åt dem) tror Jag mig ha kommit fram till ett antal potentiella, ändock i vilket fall som helst mästerligt genomtänkta, lösningar. Jag tar nu till min hjälp det världsomspännande datakommunikativa nätverket internet, då Jag för att genomföra planen är i behov av hjärndöda, lättprogrammerade, imbecilla idioter som det där, enligt vad Jag förstår, finns tämligen gott om.

Jag hyser hopp för framgångar bortom rim och reson.

Vad är det för plan Herr. D svamlar om? Kommer han att rädda samhället i tid? Iögonfallande illustrationer och en banbrytande kontroversiellietetet finns att vänta - missa inte FORTSÄTTNINGEN!