Musikalisk Skit som Inte Riktigt håller samma mått som Lyriken i Inlägget Under

image26Om jag sa att det var på allmän begäran skulle det göra mig till en av de genom tiderna största lögnarna, men likväl har jag komponerat en vacker bit musik till mitt Haikutåg och till den sjungit i samma skede som jag spelade in alltihop. Notera att det i folkmun kommer att kallas "förjävligt", och därmed är det sagt att stroppar och Överklasseliga Förståsigpåare kommer "bedåra" och "fascineras av" sångens djup och genialitet, såväl som "förstå" vad som gör den till det största verket det här århundradet. De kommer tro sig vara målgruppen till vilken sången är menad, så låt gå för det då, cpbarn, men de facto är det folkets visa (jag är cooligt bra på att använda uttryck rätt).

Här finns skräpet.

Det är Jag själv, er mästerlige bloggare, som sjunger (tvåstämmigt), spelar gitarr och andas tungt i mikrofonen. Jag ursäktar inte för den värdelösa ljudkvaliteten.

(Då ljudet suger och jag sjunger lika tyst som en späd pojke skulle andas om han befann sig mitt bland en drös Oncel Tucas, behöver du troligtvis läsa texten samtidigt som du lyssnar på "sååångeEeÄN". Den, texten alltså, hittar du genom att följa pilen till höger, den gnaarly lookinging pilen alltså, ner till föregående inlägg.)

Haikutåg om Rekorderlig Utstyrsel och De Problem en sådan Medbringar

Du ska inte tro
att du är cool bara för
du har en hög hatt

Dina kompisar
finns där enbart för hattens
utstrålning och glans

Tag av dig den och
du ska få se att du snart
är ensam igenAlla fester du
har fått en inbjudan till
var blott hattkalas

De ville ha dig
där på grund av en alltför
fin huvudbonad

Tag av dig den och
du ska få se att du snart
är ensam igenVad är väl ett liv
utan hatt? tänker du allt
din fula grävling

Men vad för liv är
ett liv där hatten är allt
och du följer med?

Tag av dig den och
du ska få se att du snart
är ensam igen

De kallar mig Dr. Philmjölk

När jag sitter såhär på de nu minimala småtimmarna lyssnandes på trevlig musik (i detta ögonblick Mike Katz - The Fiddler / Cu'l an taigh osda / The Birks of Abergeldie / Currie's / Na Goisidich) ackompanjerad av de nyvakna vårfåglarnas sång utanför fönstret - ja, de är faktiskt där - kommer jag att tänka på hur underbart livet är. Underbart, om än väldigt bristfälligt. Man har förvisso en fri vilja och kan ägna sig åt vadhelst man behagar, tills någon sätter stopp för det, men det finns vissa oundvikliga ting som man måste gå igenom.

Jag är en människa, och därmed är det mer eller mindre underförstått att jag någon gång, eller snarare några, eller snarare många, gånger, varit kär. Då jag är så tuff och ball och häftig är det också mer eller mindre underförstått att jag inte i alla lägen fått som jag vill när det kommer till romans, och då jag satt och kontemplerade under en rast i skolan häromveckan gick den ultimata lösningen upp för mig

Tänk er, damer och herrar, om man var kär i sig själv (kursivt understruket fetstil).

Fyfan vad fullständigt genialiskt. Då jag vet att ni alla (speciellt
Tavla) såväl som jag älskar Listor, kommer här två Listor med för- och nackdelar för ett kärleksfullt förhållande med sitt jag.

Fördelar
  • Man kommer, så länge man inte är schizofren, aldrig hamna i konflikt med sin älskade, då man själv håller med om sina ståndpunkter.
  • Vad man ska ägna sin fritid åt kommer aldrig vara svårt att avgöra, då man alltid känner för att göra det man själv vill, och man kan därmed inte bli missnöjd på sig själv om man gör ett felaktigt val, eftersom man i egenskap av sig själv gick med på det.
  • Att köpa (och ta emot) presenter blir problemfritt, då man alltid köper och får exakt det man vet att ens partner och en själv vill ha. Ja jäklar, så perfekt.
  • Din favoritfilm, -bakelse, -bok, -person och -yoghurt kommer alltid vara densamma som din partners - även om du skulle få för dig att byta favoritsak.
Nackdelar

  • Man kan inte få barn (på naturlig väg), och i övrigt kommer parets sexliv att bli ganska enformigt. Möjligtvis kanske man kan dra sin högerarm under sitt ben eller runt en stol eller dylikt, men mer varierat än så blir det knappast.
  • Man kan inte diskutera något med sin partner utan att folk i omgivningen uppfattar en som sinnesjuk.
  • Man kan inte vara allt för kräsen när det kommer till utseendet - om man själv är jävligt ful, så...
  • Det funkar måttligt bra om man har något emot homosexuella personer.
Nej fan, nu kommer jag inte på fler nackdelar, och därmed kan vi konstatera att det inte FINNS några nackdelar ALLS!!!!!11!111 Därför ska jag nu bli kär i mig själv, håhå, jaja.

Nobelpriset i Applicerad Psykologi, här kommer jag!