Så fan heller att min blog är död, och jag skriver fan heller om vanliga saker. Folk som påstår sådant gör mig så arg!

Är det bara jag som hatar solstolar? Vad fan ska man ha dem till egentligen? Visst, de är sköna att sitta i, men om man är ute efter komfortabel passivitet i sittande ställning är väl ändå en bekväm fåtölj att föredra, inomhus såväl som i den aldrig förlåtande vildmarken, och om man har för avsikt att erhålla cancer och en brunare hudfärg kan man för bövelen ligga i gräset.

Idag började jag bråka med min solstol, varpå han fällde mig och "dämpade" mitt fall med sitt stenhårda (läs trä-) armstöd, enbart på grund av att han är en jävla elaking.


Såret, och mitt tämligen inbjudande sidoparti.


Såret, framhävt med en inzoomning á la UFO-foton, med min muskulösa hand som en bonus.


Här har vi den jäveln.

Nej, då jag förvisso är en stofil och livsnjutare och allt vad det innebär, måste jag säga att den allmänt accepterade och erkända avslappningsanordningen som i dag åsamkat mig nämnvärd smärta står sig slätt i jämförelse med givna vinnare som fåtöljen och hammocken.

Tack för mig.

Lär er Sfvénska

Folk hävdar att min blog är på väg att rinna ut i sanden, förgås, svälta ihjäl, tyna bort, avdunsta och liknande metaforer.

So the knulla what?


Den har inte någonsin varit annat än en aldrig sinande källa av värdefull skit, och även om den som sagt är tämligen värdefull tror jag knappast mänskligheten går under i smärta och tragedi om jag inte skriver på en månad eller två. Dessutom, bögs, det är sommar, och om en halvsanning ska fram har jag inte haft all tid i världen. "MEH azo ja har ventat jetelgägnegn på nyt inlegg!!! fan dkdk du sugger11". Jaha, bra. Du med!!!!!!

Jag kan förövrigt meddela att jag på annan front skaffat mig ett konto på
bilddagboken, där jag samtidigt som jag äger alla med överdrivet bra bilder och tänkvärda texter lyser lika präktigt som Sirius B med min frånvaro.

Nog med rättfärdigad kritik mot allmänheten. Det jag egentlgen ville pålysa ikväll, är, som rubriken väl antyder, SAOBs överlägsna överlägsenhet. Tack vare SAOB har jag länge vetat i vilka sammanhang man ska bruka ordet talkumera, och nu har jag nyligen lärt mig innebörden av ordet tojs. Det är därmed Dagens Ord.

Jag saxar:

, sbst.
oböjl., r. l. m. l f. (S TENHAMMAR Bref 2: 101 (1840) , ÖSTERGREN (1958) ) l. n. ( BJÖRKMAN (1889) ).
( förr äv. skrivet tois )
[ sv. dial. veta tojs , äv. tojs , interj.; möjl. hutningsord av interjektionell bildning (jfr KAS , interj., SCH , interj., SJAS , sbst. ²) l. lösgjord ur interj. vet tojs , assimilerad form av vet pojs (se POJS ) (se EKBO SupplHellqvistOtr. ( c. 1990) ) ]

Ett ovärderligt ord, kort sagt. Hur ska man få pli på sitt fruntimmer, om inte genom att använda sig av Carl Israel Hallmans exempel:

Skäms slyna och vet tois."Följ" denna "länk" för att komma till ordets "sida".