Olaga övervakning och adekvat intrång

Goden dager, meinen folk und herren. Ich sprachen deutsch sehr gut.

Nu är det så att detta inte är någon vanlig, rolig, upplysande och överdrivet intressant blogpost, utan jag undrar bara:

Hur ofta besöker DU?!?!?!?! min blog?

Detta är intressant att veta, eftersom jag då kan fortskrida med min plan att ta över större delar av världen.

Danke schön bitte.

:(:(:(

Detta är berättelsen om Carolines MSN Messenger.

Det krånglar.

Det krånglar jättemycket. Så mycket att det är totalt omöjligt att föra en normal konversation med henne, vilket man i och för sig aldrig gör i annat fall heller.

Utöver detta har Caroline ont i magen.

DÄRFÖR, chumps and chumpettes, ska vi gå igenom varför MSN Messenger suger och varför samtliga som använder det borde byta till ett bättre protokoll, eller i alla fall klient.


Titta vad förjävligt det är.

PUNKTLISTA!!!!!1!!1
  • Det är fult.
  • Det drar minne.
  • Det innebär instant töntstämpel.
  • Det är fult.
  • Det är inte open-source.
  • Det innehåller en massa reklam, vilket bara är fult.
  • Det genererar inga bra felmeddelanden när t.ex. ett meddelande inte kommer fram.
  • Det är allmänt fjolligt.
  • Nämnde jag att det är fult?
Dessutom är det förbannat fult, och det innehåller runt 527 onödiga saker som ingen vettig människa bryr sig om, som till exempel "dynamiska" bakgrunder, "blinkningar" (vad fan det nu ska betyda), vibbar och en massa annat skräp.

Det bidrar till att en hel lördagsnatt går förlorad på grund av att man inte kan få diskutera och socialisera sig med stackars, stackars Caroline.

Miranda IM über alles!

(Jag är medveten om att problemet i det här fallet snarare låg hos Carolines router än hos MSNM, men jag missar inte gärna en chans att klaga på det ruttna programmet.)

Caroline Caroline Caroline Caroline

Jag är en Sherlock™

Det var ett tag sen, men nu kommer min NÄSTA BLOGPOST!!!!1111111 Jaaa, alla är glada och dansar och livet är tjofaderittan hej och hå!

Jag önskar med denna blogpost utnyttja det faktum att ni är tvungna att läsa allt jag skriver, genom att göra reklam för min utomordentliga kopia hyllning till det tuffa onlineproblemlösarspelet
notpr0n. På gedigen förortssvenska:

Här har du den.


Konceptet är simpelt: Spelet utgörs utav flera "nivåer" och målet är att ta sig vidare till nästa. På varje nivå konfronteras du dock med en gåta. Löser du inte denna, kommer du inte vidare.

Ehe he he he.

Ha så skoj. >:)