Jag köper åtta!

Snäll som jag är brukar jag ju dela med mig av diverse amusanta saker jag kommer över, och denna blogpost är inget undantag.Denna bild var bifogad i ett tämligen intressant spammail jag fick häromdatumet, som förvånande nog inte filtrerades bort utav GMails annars eminenta spamfilter (klicka på bilden för högre upplösning, tönt).

bullish ['buliS] adj. 1 envis, tjurskallig 2 uppåtgående, stigande

Det hela börjar mycket bra - jag blir lovad en stigande (eller tjurskallig) aktie i ett bolag som sysslar med träull (excelsior) - DEN BÄSTA PÅ DEN HÄR VECKAN!!! Men ännu är jag inte riktigt övertygad... vad är det som gör att aktien är den bästa på hela veckan? Kanske resten av mailet kan klargöra det:

confuse deceive selection distortion
Music painting a Brussels Belgium handed is. Linesof in roots therethe a pinetree drops or?
Favorites Chronicles or Magazine


Bara inledningen ger ett intryck av trovärdighet! Jaa, en... musikmålning är Bryssels Belgiens händer? Bra. Linjer av rötter där talldropparna eller favoritkrönikor eller tidningar? Detta låter ju helt lysande.

Disarming Mythology Robbery Assistant Village Idiotfor early. Otherwise sender explicitly requested link indicate statements webpage a.

Med i paketet verkar man också få en avväpnande, mytologisk stöldassistent för... byfånar? Annars kan man bara skicka en väldigt tydlig, önskad länk som indikerar uttalandet på hemsidan.

Innocent appearance conceal sinister. Columnists Resources Gallery Quotations. Discussion cry walk in culturally opinion peaceful or.

Öhm.. "oskyldigt framträdande gömmer ondsint...a". Uppmanas oskyldigt folk att ta åt sig skulden för, typ, mord? Jag förstår... det är därför jag ska köpa aktierna! Det är därför kolumnisternas resurser framgår i galleriets citat: i en diskussion kan man antingen gråta gåendes eller ha en fredlig, kulturell åsikt.

Ja, sådana här roliga saker kan man ha för sig en helt vanlig torsdagkväll. Mest skrev jag detta för att folk vill att jag ska skriva nåt, så varsågod: här har ni en dos meningslöst skräp. Jag förväntar mig en kommentar av Linnéa.

Men kom ihåg:

Announce am enjoy cheese raised money let begin.

(Om någon vill ha en kopia av mailet är det bara att säga till!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Rikedom

Rikedom

Nu bjuder jag till kalas och alla får komma tjo faderittan hopp hopp trall.

Horskåp

Jag hatar horoskop.

Fula, äckliga, töntiga, jobbiga. Varje dag tvingas man stå ut med att alla i skolan ska flyga runt och be varandra läsa varandras horoskop och eftersom man själv är cp vill man höra sitt eget och det är alltid samma gamla värdelösa repetetiva slumpmässiga skit.

En söndertrampad knölsvan med en stol uppkörd i röven och ett grillspett genom huvudet hade kunnat skriva minst lika meningsfulla horoskop som de töntar som gör det åt gratistidningarna. I egenskap av en söndertrampad knölsvan med vidare nämnda egenskaper ska jag därför demonstrera detta. Här har ni, det enda riktiga och pålitliga horoskopet - någonsin.

 • Stenbocken: Idag (och för resten av ditt liv) är du jävligt ful. Lämna inte hemmet.
 • Vattumannen: Din hjärna är mer missbildad än vanligt, och vilken fråga du än blir ställd inför kommer du ha fel vad du än svarar.
 • Fiskarna: Du har väl skrivit ett testamente?
 • Väduren: Din vikt överstigs endast av din dumhet. Börja banta, eller för den delen, bli så fet så du dör av det så alla slipper dig.
 • Oxen: Idag kommer du ställas inför en utmaning tillsammans och mot många människor som har samma egenskaper som du - ha det så roligt på Paralympics!
 • Tvillingarna: Vissa dagar känner man bara att man inte skulle ha klivit ur sängen på morgonen. Om personer som du önskar man bara att ni aldrig blivit födda.
 • Kräftan: Fastän du är född i det överlägset bästa och mest oslagbara stjärntecknet, är du likväl efterbliven och ful som stryk.
 • Lejonet: Bli inte missledd av djuret som representerar ditt stjärntecken. Till skillnad från lejonet är du en feg, värdelös liten tönt och hur mycket du än bli sparkad på så förtjänar du det.
 • Jungfrun: Kommentar överflödig, fjolla.
 • Vågen: Idag kommer ingen att skratta åt dina skämt. Precis som vanligt, alltså, ditt tråkiga fläskberg.
 • Skorpionen: Även om du tyckte att det gick bra för dig igår ska du inte vara alltför glad - alla drev med dig.
 • Skytten: Du är född sist, du kommer att göra sämst ifrån dig. Kort sagt, du råsuger.

Nu när ni är uppmuntrade av mina förutsägelser, gå ut och ha ett riktigt bra liv!!!!!!!

Fråt knås

Jag har, ganska nyligen, och helt emot så gott som alla mina principer (OMGLOL) införskaffat en ny, modern, snofsig mobiltelefon á la Sony Ericsson. Den är tillräckligt bra för att vara värd att använda, så nu kommer alla mina fans kunna nå mig var jag än är! Tjoho wee jippi FRÅT KNÅS.

Här är mitt nummer: 0492304932034


Tönt. Trodde du verkligen det? Cp.

För bövelens hälsokost.

Kvällens, veckans, eder blogpost ska idag handla om ett problem som på kort tid har vuxit sig ofantligt stort i dagens samhälle, och det mest oroväckande är att de flesta inte ser det som ett problem alls.

Jag talar naturligtvis om den mystiska och slagkraftiga revolution som resulterat i att samtliga livsmedel nu innehåller en speciell ingrediens.Fullkorn.

Den jäveln finns i allt. Pasta, ris, bröd, mjöl, läsk, glass, jag vet fan inte vad. Att det är i saker som till exempel bröd och mjöl och sådant förstår jag, då det trots allt gör det godare och grövre och allt sånt. Men när de har PIZZABOTTNAR med fullkorn, gratinerade med FETTSNÅL ost har det fan gått för långt. Pizza ska fan inte vara överdrivet nyttigt! Brödet är ju inte alls lika mjukt och osten inte lika god, cp:n.

Men det räcker inte med att fylla grejerna med bark (fullkorn, ditt pulver). ALLT ska vara utan fett, socker och smak. Jag förstår inte hur folk kan köpa sånt. Yoghurt utan fett och socker smakar torrt, kärvt och förjävligt. Läsk och saft utan socker ger en särbarnig eftersmak av skit. Dessutom är aspartam giftigt. Usch fy blä bojkott och offentlig protest.

Folk har för bövelen (roligt ord, ingen svordom, ehe) överlevt och varit hälsosamma i cirka HUNDRA TUSEN ÅR utan att bry sig om hur många gram fett det är i kotten de stoppar i sig.

Jävla hälsotrender.

Jag hatar Big Tavla.