Tunak Tunak

Det vettefan vad den här snubben heter - Tunak kanske? - men han blev i alla fall min nya vän omgående då jag fick se hans talang. Han kan till och med multiplicera sig själv!

Bäst hittills, fan.


Tullik tullik tullik ta-ta-ta!

Tack till Xil0, som är min älsklingsmorkel.

Shuk.

Jahhh, denna gång har jag valt att skriva om hur knepa folk är.

Tydligen har jag fått fler och fler läsare av min fina blog, och folk har sagt i skolan hur överdrivet tuff både den och jag är. Men all kritik har inte varit glad och mumsig kritik - folk har hävdat grundlösa saker som att min blog är "konstig", "sjuk" och att jag också skulle vara "sjuk", "störd" eller dylikt.

Då tänkte jag att vi kan kolla lite på andra personers bloggar, och se vad de har skrivit för något, så kan vi se vem det är som är "störd" egentligen. Jag vet att jag på min blog kanske inte skriver om de populäraste samtalsämnena, men jämfört med andras bloggar är min tamefan helt vettig, främst utav en anledning - DE ANDRA ÄR SERIÖSA.

Här följer några uttrag ur de andra bloggarna här på BLOGG PUNKT SE:

Jag är knäpp. Har fått abstinens efter rosa. Sjalar, linnen, accessoarer - vad som helst bara det är rosa. Just nu är jag iklädd svartvit wrapklänning, svarta strumpbyxor och svarta mockastövlar. Och svart pashminasjal. Till sist ett svart diadem som grädde på moset. I eftermiddag ska jag shoppa. Rosa.

Öhm, ja.. precis. "Jag älskar rosa!!!!!!!! men jag har bara svarta kläder på mig". Helt mongo.

STRESS!

Ridstövlar, Vintage
Svarta leggings
Blåvit randiga shorts, Zara
Svart ribbat linne, H&M
Kofta med puffärm, H&M
Skinnjacka
Bruna solisar, Gallerian
Fendi spy

Bifogat var också en bild på skribenten, iförd dessa kläder. Liksom. Hon har skrivit vad hon har på sig. Och tagit bild på det. Att bara anta att någon bryr sig är sjukare än något jag har skrivit.

Alltså. Ja. Det är bara sådana här saker folk skriver. Inte det minsta roligt, upplysande eller diskussionsvärt - till skillnad från mitt.

ja lika kallt iaf:( usch! men jag trotsar, aldrig att jag tar fram stövlarna igen;P ballerinaskor på är det som gäller:) hehe. (ska ju vara på jobbet hela dagen och där inne är det minst 24 grader varmt så..)

Ha en bra fredag! :)

Ok. :) Ingen vill veta ;) temperaturen på ditt jobb ;P och prova med några fler ;D smilies nästa gång :)

Hittade en blog med titeln

Magdans
Mina erfarenheter och tankar om magdans

Och jag antar att jag inte behöver tillägga något där.

idag har jag gått en mil i skogen med ida, cissi och hannah. det var fan det jobbigaste jag varit med om på år och dar. jag hatar verkligen friluffardagar. vi hade kul den första kilometern sen vart det jäkligt segt.
men när vi äntligen kom "imål" så fick vi en biltur till stan och ett arvode på 450 kronor som jag nu har 3 kronor kvar av. men jag är tre niciga linnen rikare. och har kebab i magen.
jag spelade the sims i många timmar och sen kom jonas med coca cola. haleluja.

Meningslöstdravelmeningslöstdravelmeningslöstdravel. Att bli trött av att gå en mil är SJUKT. Att vara rik på niciga linnen är SKUMT. Att prisa Gud för att en jonas kommer med Coca-Cola är KONSTIGT, det var ju inte Gud som kom med den LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Nej, nu orkar jag inte mer. Jag hoppas ni förstår sensmoralen med det här - min blogg är läsvärd, det är inte andras. Jag är inte narcisistisk.

ÖÖööh, kom på att jag också ska tillägga att folk inte ska ta det här personligt. Det är upp till var och en vad de vill skriva om i sina bloggar. Om folk får kickar av att berätta vad de har på sig så ska inte jag hindra dem. Lev väl osv.

Datoren spelen.

Undersåtar.

Dagens ämne är av mycket viktig natur, och jag ber er att verkligen ta åt er utav den fakta jag nu tänker ge er - nämligen, mina åsikter om och en fin film från ett mycket utomordentligt datorspel:  The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Föreställ er, gott folk, ett spel, där ni är fria att göra vadhelst som faller er in. Ett sådant spel existerar inte, haha, rätt åt er era töntar. Tänk er istället ett spel som är så fängslande och oavbrutet underhållande att till och med efter att ni har spenderat 45 timmar med att spela det, fortfarande trånar efter att så spela ytterligare. Jag tror inte jag behöver säga mer än vad denna video visar:




WEEEE, BJÖRNEN RULLAR! HOPP GALOPP DANSA IN I VATTENFALLET!

EDIT: WEEE, kola en til fillmen!!11




Stofiler

Kära folk, idag har jag bestämt mig för att prata om en mycket viktig sak.

Stofiler.

Stofiler är, och har alltid varit, en vital del utav Svea Rikes samhälle. Jag vågar nästan påstå att redan hos de gamla vikingapågarna fanns det en stofilisk ledare. Nämnvärt pålitliga källor har upplyst mig om att det inte var den starkaste vikingen, han som hade det bästa handlaget för en batalj, som blev ledare. Nej, det var den mest stofiliske.

Exempel på stofiler i moderna tider är många, världen över. Pettson, Marx och nästan alla gamla uppfinnare var märkvärt stofiliska - denna standard har dagens äldre herrar inte ens nästan nått upp till. Och låt oss för all del inte glömma ärkestofilen, August Strindberg. Skåda bara hans skarpa ögon, stenhårda blick och den karakteristiska mustaschen. En man att se upp till, på min ära!

Idag ritade jag en riktig praktstofil, då jag spenderade min tid i skolbyggnaden. Ingen tycktes dock inse hur åtråvärt och eftertraktat det är att vara en riktig stofil. När jag lämnar detta jordeliv, vet jag exakt vad jag önskar ska bli skrivet på min gravsten:

Daniel Molin
Stofil

Och det är något som även du borde sträva efter.

En alternativ jävel

Denna post postas för att informera er om, eller kanske betona det faktum ni redan känner till, att Mesko är en jävligt alternativ jävel. Lika alternativ som den här snubben:

Han är som Mesko

Kolla bara på honom! Alla har glasögonen rätt, MEN HAN HAR DEM UPP-OCH-NER. Fåfacksejk, det måste finnas ett slut på hans alternativitet.

Smör är bröd.

Average Homeboooy

Det nyaste tillskottet i min samling vänner - Average HOMEBOOOY.

Han är rapparen som tog världen med storm, trots att han är vit. Han är snubben som alla pratar om. Han är snubben som kommer att bli världens största rapper. Låt mig presentera... mästaren.


SMACKDASK MED EN HÅRD STOCK

SMACKDASK MED EN HÅRD STOCK

Goddag. Jag ville bara göra dig uppmärksam om att du blir SMACKDASKAD MED EN HÅRD STOCK, DIN JÄVEL!