Dagens klädsel

Folk har sagt att jag skriver för lite och för sällan och för dåligt och alldeles för jag vet inte vad. Dessutom har jag fått önskemål på att jag ska börja modeblogga, det vill säga, bete mig lika patetiskt som alla andra som modebloggar och ta kort på mig varje dag, skriva vad för kläder jag har på mig och var jag har köpt dem och tro att någon bryr sig.

Jag tror inte på fri vilja, och gör därför som ni vill, cpbarn. Här är:

Dagens klädsel
med modemogulen Herr Molin
Bögigt

Jag går uppifrån, och börjar med det som är utanför bild, och ned:
Hår: 98,2% naturligt, köpt på HM.
Glasögon: Något billigt skit jag gjort själv. Köpt på NK.
Tjocktröja: Den randiga trafikolyckan, mycket exklusiv personlig design, köpt i Polen.
T-shirt: En reklamtröja för jag vet inte vad. Hemtjänst för handikappade antagligen. Fått utav farmor.
Skärp: En död orm, Gucci.
Kalsonger: Rosa boxer med hundar på. För små. Väldigt tajta. Nästan string. Skönt.
Byxor: Latex för hela slanten! Såhär på småtimmarna vill jag känna mig lite extra porrig. Köpta på erotikmässan i Berlin.
Strumpor: Din mammas.

Jag känner mig riktigt bra. Nu är jag en trendsättare.

Vojvoj.

Idag gjorde jag (och en (1) kamrat från skolan) debut som världskänd superkändis genom att på ett proffessionellt och kostymigt vis framföra den gamla slagdängan The House of the Rising Sun, skriven av The Animals någon gång på det glada sextiotalet, om jag inte misstar mig.


Om det kom sig att någon, av någon outgrundlig anledning, filmade eller spelade in hela spektaklet får de gladeligen skicka det till mig. Via min blog ska jag sedan nå stjärnstatus, håhåjaja.

Ni som var där och såg allt får gärna kommentera det legendariska framträdandet.

Det mesiga originalet ------------------------------------------>

...som inte ÄR originalet!!!!1111 Tydligen är originalet en folkvisa. Där ser man.

För en fortsatt trevlig upplevelse

Internet Explorer är som bekant för personer som sysslar med web ganska bra på att förstöra sidor uppbyggda med hjälp av CSS - till exempel min eminenta blog.

Om du scrollar till längst ned på sidan så ser du en fin "meny" där. Den ska egentligen ligga precis till höger om det här fältet där alla inlägg finns. Ser man på.

Jag har försökt, men då mina kunskaper inom CSS är begränsade har jag inte lyckats finna ett tillvägagångssätt för att åtgärda detta. Om man däremot har läst och tagit åt sig av det jag har skrivit, har man också nedladdat webläsaren Firefox, som läser CSS som den ska och genererar sidan som det är tänkt att den ska genereras. På min ära.

Därför uppmanar jag er att antingen hjälpa mig om du är en KLIPPA!!11! på CSS och kan lösa problemet så att en bredare publik kan få tillgång till en ej våldtagen version av min blog, eller så kan samtliga personer
ladda ner Firefox. Det är enklare, och då får man också mycket på köpet! KOM OCH KÖP!!!!

Dalande damasker.

Såhär ser det ut i IE6:

asd

Såhär ska det se ut, och gör det också i Firefox:

asd2

Jag kom precis på att det kanske fungerar som det ska i IE7... men det orkar jag inte testa. FF är ändå bättre. Så det så. Jahaja. Där ser man.

Gänget i hemmet

Dags för ännu ett underhållande objekt i form av ett inbäddat videoklipp.

...

Jag är omständig.

Hursomhelst, här ger jag er resultatet av en sömnlös natt med för mycket film, störda kamrater och kusiner och en överdos av alldeles för billigt Lidl-godis och -glass. För er som inte känner till
Gänget på jobbet rekommenderar jag er att besöka den sidan, då den här filmen är så att säga en parodi på det. Whateverrrrr, här är Gänget i hemmet:Denna film får plus i kanten för flås i mikrofonen, fula frisyrer och en allmänt drogad speakerröst - c'est moi.

Förövrigt har både min SO-pedagog och svenskpedagog ("pedagog" är Vittra-slang för lärare) börjat läsa min blog (ibland), så de kommer antagligen höja mina betyg eftersom de nu ännu bättre kan se hur överlägset bra och bäst jag är.

Håhå jaja.

Och så vidare.

Detta är endast ett inlägg av skamlig natur, om än högst viktigt för att ni ska vara så glada som möjligt.

Detta är...

REklam ehehehre :SS:DS

Jag vill bara upplysa er om den utomordentligt förträffliga webläsaren Firefox. Ganska nyligen släpptes den i version 2.0, och den är bättre än aldrig förr. Eftersom en punktlista säger mer än tusen ord hopslängda i meningar kommer här en.... vad kan det vara... någon som vill gissa.... just det: en PUNKTLISTA över vad som är så bra:

  • Bättre säkerhet än till exempel Internet Explorer (men detta skiter väl du i, din tönt, eftersom du ALDRIG surfar på porr- eller cracksidor, och du har en pappas kompis som fixar datorn åt dig när den är  "trasig", det vill säga när du inte tagit bort de spywares som infekterar din hårddisk. Tönt.)
  • Firefox är snyggt. Dels som default, men också eftersom man kan välja bland flera hundra themes (utseenden) att ladda ner och använda. Bravo!!!111
  • Det är open source, vilket innebär att:
    • Det uppdateras ofta eftersom även hemanvändare kan fixa buggar och sådant.
    • Du kan ladda ner så kallade "extensions", insticksprogram, som kan utföra alla möjliga uppgifter som att till exempel tala om vad det blir för väder imorgon, ta bort irriterande reklam och MYCKET MERA!!
  • KÖP KÖP KOM OCH KÖP!
Och så vidare. Om du klickar på den fina räven (röven, ehehehe) här upp till höger kan du snabt ok engkelt ladda ner den senaste versionen.

Väl mött, ditt sär!

EDIT: Och just det, självklart är det fullständigt GRATIS!